Луксузен Апартман


Карактеристики

Поглед на планината, поглед на градот, телевизор, телефон, кабловска канали, климатизација, седење, екстра долги кревети (> 2 метри), централно греење, дрвен под, тросед, туш, бања, фрижидер.

Големина на собата 50 m² / Големина на креветот(с) 1 голема спална, 2 кревети или 1 спална и 1 кревет на спрат.

Макс. 4 Лица (Возрасни)

Цена 70 €