Апартман 4 лица

Хотел Апартман 4 лица

Апартман 4 лица

Хотел Шумски Фенери

Собата е опремена со 1 голема спална, 2 кревети (или 1 кревет на спрат) и софа. Дополнително легло не е достапно за овој апартман.

Големина: 45m2
Легла: 4
Макс. лица: 4 (возрасни)
Поглед: Планина и град

Copyright © Shumski Feneri 2024. All rights reserved. Powered by DigitalCentar