Трокреветна соба

Хотел Трокреветна соба

Трокреветна соба

Хотел Шумски Фенери

Собата е опремена со 1 спална (или 2 единечни кревети) и софа. Се наоѓа на 1 спрат (достапнa со лифт). Дополнително легло не е достапно за овој тип на соба.

Големина: 28m2
Легла: 3
Макс. лица: 3 (возрасни)
Поглед: Планина

Copyright © Shumski Feneri 2024. All rights reserved. Powered by DigitalCentar