Луксузен апартман

Хотел Луксузен апартман

Луксузен апартман

Хотел Шумски Фенери

Апартманот се состои од 2 одделни спални со 1 спална и 2 единечни кревери. Располага и со голем простор за седење и софа. Се наоѓа на 2 спрат.

Големина: 45m2
Легла: 4
Макс. лица: 4 (возрасни)
Поглед: Планина и град

Copyright © Shumski Feneri 2024. All rights reserved. Powered by DigitalCentar