Еднокреветна соба

Хотел Еднокреветна соба

Еднокреветна соба

Хотел Шумски Фенери

Собата е опремена со 1 спална. Се наоѓа на 1 спрат (достапнa со лифт). Дополнително легло не е достапно за овој тип на соба.

Големина: 18m2
Легла: 1
Макс. лица: 2 (возрасни)
Поглед: Планина и град

Copyright © Shumski Feneri 2024. All rights reserved. Powered by DigitalCentar