Апартман 3 лица

Хотел Апартман 3 лица

Апартман 3 лица

Хотел Шумски Фенери

Собата е опремена со 1 спална (или 2 кревети), 1 софа (на расклопување) и дневен престој.

Големина: 55m2
Легла: 3
Макс. лица: 3 (возрасни)
Поглед: Планина и град

Copyright © Shumski Feneri 2024. All rights reserved. Powered by DigitalCentar