Нашиот ресторан нуди пријатен амбиент со извонредно гостопримство, во комбинација со одлична храна и избор на пијалоци, кој ќе ве инспирира. Овде можете да најдете соодветна атмосфера за романтична вечера или мала прослава. Од пролет до есен терасата е отворена секој ден, кога дозволуваат временските услови. Гостите можат да седат надвор на сончевата тераса и да уживате во прекрасната глетка на природата, убавата градина и цвеќињата со прекрасни кулинарски искуства.

Ресторан

Нашето Мени

Кетеринг

Хотел Шумски Фенери нуди храна и пијалаци, и банкет и угостителски услуги за различни социјални и корпоративни настани - свадби, дебитира и годишнини, детски партии и крштевки, коктели и производ на месечините, и корпоративни годишнини. Има менија за да одговараат на секој буџет и настан со избор на тематските менија вклучена, обложен со услуга, и коктели.