Двокреветна соба

Хотел Двокреветна соба

Двокреветна соба

Хотел Шумски Фенери

Собата е опремена со 1 спална и софа. Се наоѓа на 3 спрат (достапен со лифт). Дополнително легло не е достапно за овој тип на соба.

Големина: 25m2
Легла: 2
Макс. лица: 2 (возрасни)
Поглед: Планина и град

Copyright © Shumski Feneri 2024. All rights reserved. Powered by DigitalCentar