Тури

Tour img

Викенд на Пелистер

Интересен начин да го поминете вашиот викенд. За сите оние кои сакаат авантура, рекрeација, природа и планинарски патеки преку активности и на не секојдневен начин да ги откриете убавините на најстариот национален парк во Македонија Пелистер, ние ви нудиме една несекојдневна авантура.

Далеку од секојдневните притисоци од урбаниот живот придружете ни се во посетатата на големото глацијално езеро кое се наоѓа на 2218 метри надморска висина и за голем дел непознатото село во границите на националниот парк Пелистер, влашкото село Маловиште.

Прочитај повеќе